İç Anadolu’nun eşsiz lezzetlerini sofralarla buluşturuyor
İç Anadolu’nun eşsiz lezzetlerini sofralarla buluşturuyor
Konya'nın tanınmış süt ve peynir üreticisi olan Sarı Ceylan Süt İşletmesi, zengin peynir çeşitliliği ve kaliteli ürünleriyle dikkat çekiyor.
Haber Giriş Tarihi: 02.01.2025 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2025 00:08
Kaynak:
meram postası haber merkezi
Kahvaltı sofraları başta olmak üzere her öğünde gerek ana yemek gerekse garnütür olarak tüketilen peynirin Türk Mutfağındaki yeri doldurulamaz.Bölgeden bölgeye yöreden yöreye değişen peynir çeşitleri ile Türk Halkına birçok seçenek sunan Türk Mutfağında süt ve süt ürünleri özelliklede peynirin doldurulamaz bir yeri olduğunu dile getiren Sarı Ceylan Süt İşletmesi işletme sahibi Ahmet Sarıceylan, “Konya halkına sofralarını zenginleştirebilecekleri birçok çeşit peyniri sunuyoruz.” şeklinde konuştu. Sarıceylan, işletmesinin sunduğu peynir çeşitlerini tanıtırken, "Çar özel İtalyan gravyer peynirimiz, ağlayan peynir olarak bilinen graniş peyniri, Malakan göbek, Mahsen kaşarı, Obruk ve mağaralarda bekleyen inek, keçi ve koyun derisi tulum peynirlerimiz gibi birçok özel peynirimiz mevcut. Bu peynirler, farklı lezzet arayışındaki her damak tadına hitap ediyor," şeklinde konuştu. Fiyatlarının 250 TL'den başlayıp, 600 TL'ye kadar çıkabildiğini belirten Sarıceylan, ürünlerinin kalitesine güvenerek bu fiyat aralığını oluşturduklarını ifade etti.
Sadece Peynir Değil, Yöresel Et Ürünleri de Var
Ayrıca, Sarı Ceylan Süt İşletmesi, sadece peynirle sınırlı kalmadığını ifade ederek sofraların olmazsa olmazı pastırma ve et çeşitlerini de Konyalıların sofralarına getirdiklerini ifade ederek, “ "Amtritot pastırma, kuru etlerimiz gibi yöresel lezzetlerimiz de var. Hem peynir hem de et ürünlerimizle Konya'nın damak zevkine hitap ediyoruz," dedi. Konya halkının peynir çeşitlerine olan ilgisinin arttığını vurgulayan Sarıceylan, "Konyalılar, özellikle geleneksel ve özel peynirlerimize büyük ilgi gösteriyor. Peynir alışverişini sadece ihtiyaç olarak değil, bir kültürel deneyim olarak görüyorlar. Biz de bu ilgiyi karşılamak için ürün yelpazemizi her geçen gün genişletiyoruz. Müşterilerimiz, sağlıklı ve kaliteli ürünler almak için işletmemize gelmeyi tercih ediyorlar," şeklinde konuştu. Sarı Ceylan Süt İşletmesi, üretim sürecinde kaliteyi ön planda tutarak, peynirleri geleneksel yöntemlerle ve hijyenik koşullarda ürettiğinin altını çizen Ahmet Sarıceylan, “işletmemiz başarısını, müşteri memnuniyeti ve kaliteli ürünlere verdiği öneme borçlu. İşletmemiz sadece Konya'dan değil, çevre illerden de talepler alarak, bölgesel bir marka haline gelmiş durumda.” diyerek bizlerle paylaştı.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
İç Anadolu’nun eşsiz lezzetlerini sofralarla buluşturuyor
Konya'nın tanınmış süt ve peynir üreticisi olan Sarı Ceylan Süt İşletmesi, zengin peynir çeşitliliği ve kaliteli ürünleriyle dikkat çekiyor.
Kahvaltı sofraları başta olmak üzere her öğünde gerek ana yemek gerekse garnütür olarak tüketilen peynirin Türk Mutfağındaki yeri doldurulamaz.Bölgeden bölgeye yöreden yöreye değişen peynir çeşitleri ile Türk Halkına birçok seçenek sunan Türk Mutfağında süt ve süt ürünleri özelliklede peynirin doldurulamaz bir yeri olduğunu dile getiren Sarı Ceylan Süt İşletmesi işletme sahibi Ahmet Sarıceylan, “Konya halkına sofralarını zenginleştirebilecekleri birçok çeşit peyniri sunuyoruz.” şeklinde konuştu. Sarıceylan, işletmesinin sunduğu peynir çeşitlerini tanıtırken, "Çar özel İtalyan gravyer peynirimiz, ağlayan peynir olarak bilinen graniş peyniri, Malakan göbek, Mahsen kaşarı, Obruk ve mağaralarda bekleyen inek, keçi ve koyun derisi tulum peynirlerimiz gibi birçok özel peynirimiz mevcut. Bu peynirler, farklı lezzet arayışındaki her damak tadına hitap ediyor," şeklinde konuştu. Fiyatlarının 250 TL'den başlayıp, 600 TL'ye kadar çıkabildiğini belirten Sarıceylan, ürünlerinin kalitesine güvenerek bu fiyat aralığını oluşturduklarını ifade etti.
Sadece Peynir Değil, Yöresel Et Ürünleri de Var
Ayrıca, Sarı Ceylan Süt İşletmesi, sadece peynirle sınırlı kalmadığını ifade ederek sofraların olmazsa olmazı pastırma ve et çeşitlerini de Konyalıların sofralarına getirdiklerini ifade ederek, “ "Amtritot pastırma, kuru etlerimiz gibi yöresel lezzetlerimiz de var. Hem peynir hem de et ürünlerimizle Konya'nın damak zevkine hitap ediyoruz," dedi. Konya halkının peynir çeşitlerine olan ilgisinin arttığını vurgulayan Sarıceylan, "Konyalılar, özellikle geleneksel ve özel peynirlerimize büyük ilgi gösteriyor. Peynir alışverişini sadece ihtiyaç olarak değil, bir kültürel deneyim olarak görüyorlar. Biz de bu ilgiyi karşılamak için ürün yelpazemizi her geçen gün genişletiyoruz. Müşterilerimiz, sağlıklı ve kaliteli ürünler almak için işletmemize gelmeyi tercih ediyorlar," şeklinde konuştu. Sarı Ceylan Süt İşletmesi, üretim sürecinde kaliteyi ön planda tutarak, peynirleri geleneksel yöntemlerle ve hijyenik koşullarda ürettiğinin altını çizen Ahmet Sarıceylan, “işletmemiz başarısını, müşteri memnuniyeti ve kaliteli ürünlere verdiği öneme borçlu. İşletmemiz sadece Konya'dan değil, çevre illerden de talepler alarak, bölgesel bir marka haline gelmiş durumda.” diyerek bizlerle paylaştı.
Kaynak: meram postası haber merkezi
En Çok Okunan Haberler